cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 24°
31°

'Menys és més': Frederic Melis parla de Julian Opie i les seves intervencions a Palma

El crític d'art, Frederic Melis, publica una nova contribució a la revista d'Idees, Cultura i Art, Ploma.cat, titulada 'Menys és més' i que parla de l’exposició de Julian Opie i les intervencions distribuïdes pel centre de Palma.

La Llotja de Palma acull l’exposició de Julian Opie, que compta amb 14 peces especialment seleccionades per l’artista britànic. Les escultures, instal·lacions i pel·lícules LCD de Julian Opie estaran exposades també al passeig de Sagrera, al passeig del Born i al Casal Solleric, on es podran veure les obres Daytime 2, 2021, i Portuguese Towers, 2019.

Frederic Melis comença la seva crítica dient que «Caminant amb un amic pel passeig del Born de Ciutat, ens fixàrem en una pantalla amb una base de ciment que ens suggerí, d'entrada, algun un nou element de senyalística o de marxandatge que, després de mostrar una figura femenina en moviment formada per LED, esperàvem que ens acabaria indicant alguna referència, direcció o preu. No era el cas. Es tractava d'una escultura de l'artista britànic Julian Orpie (Londres, 1958) inclosa en la mostra inaugurada recentment a iniciativa de l'Ajuntament i Govern Balear».

Podeu llegir la crítica sencera en aquest enllaç.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.