cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Neix La Bardissa, micro obert de monòlegs en català

231153

«Després d'una època de bullici de monòleg i stand up en català, volem que també arribi a Mallorca, i a les Balears. Per això, neix La Bardissa. La idea és muntar un micro obert, on 7 persones puguin provar el seu text durant 7 minuts. És igual si és la primera vegada, si encara no l'has provat en públic o si només ho has provat davant el mirall». Així ho expliquen els impulsors d'aquesta iniciativa de monòlegs en català que començarà el 16 de juny (12.30 h) a l'Espai Mallorca (Barcelona) i arribarà a Mallorca el 21 de juliol (12.30 h) a Can Alcover (Palma).

«L’objectiu és impulsar i donar suport al món de l’stand up també a les Illes. Per això, ens interessa moure’ns en espais lligats al territori, la llengua i la cultural, per arribar a més gent i acompanyar els interessats en la comèdia que vulguin provar els seus texts, oferint un micròfon i un espai», assenyalen.

Segons han apuntat, l'encarregada de conduir l'esdeveniment serà una cara coneguda del món de la comèdia i l'entreteniment, que donarà pas als participants alhora que aprofitarà per a parlar un poc damunt l’escenari. Set persones, les quals disposaran de set minuts, provaran el seu text per a intentar guanyar-se al públic. Els participants s’hauran preinscrit prèviament a través d’un formulari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.