cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'exposició 'Miró, 1983' a través del prisma de Frederic Melis

El crític d'art Frederic Melis ha publicat un nou article a la revista d'Idees, Cultura i Art, Ploma.cat sobre l'exposició que actualment acull la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma, titulada 'Miró, 1983' i comissariada per Enrique Juncosa.

Melis enceta la seva crítica explicant que: «Durant la nostra visita a l'exposició Miró, 1983, que acull la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma, la idea que l'art no només reflecteix passivament la realitat, sinó que la construeix i la interpreta de manera activa, se'ns feia molt present».

El crític continua: «I, el cas de Joan Miró i Ferrà (Barcelona, 1893 - Palma, 1983) és paradigmàtic pel dinamisme, recerca i experimentació contínua de l'artista, fins i tot, en els darrers anys de la seva carrera. Un heterodox llegat de més de dues mil cinc centes pintures, escultures, ceràmiques, monotips, gravats, dibuixos, obra gràfica o projectes d'il·lustració editorial donats a la Fundació, així ho certificarien. Algunes d'aquestes peces, acuradament seleccionades per Enrique Juncosa, comissari de l'exposició i nebot de Joan Miró, s'exposen, en part, a la mostra que comentam».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per supongo, fa 4 mesos
A ver quien es el guapo que es capaz de decir una sola palabrita en contra de la obra de Miró. Tanto en el "Baleares" como en U. HORA.
A mi no se me hará creer que la obra del catalán guste al cien por cien de la población.
Hasta lo supremo tiene sus detractores.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente