cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Pere Joan Martorell ressenya la novel·la de Lucia Pietrelli 'Deimos'

L'escriptor i crític literari, Pere Joan Martorell, ha publicat una nova ressenya a la revista d'Idees, Cultura i Art, Ploma.cat. En aquesta ocasió, Martorell ens parla de 'Deimos' (Editorial Males Herbes), una novel·la amb aires de mite, un text moderníssim amb regust de clàssic escrita per Lucia Pietrelli.

Martorell enceta la seva ressenya dient: «Que les novel·les de Lucia Pietrelli no encaixen exactament amb el que el lector convencional de novel·les s’espera, ja ho sabíem. Sobretot perquè l’escriptora és molt més poeta que simplement novel·lista. Ella esqueixa els generes i després els sargeix aconseguint un producte literari difícil de classificar, sustentat per unes atmosferes oníriques que t’atrapen i cosit amb un llenguatge sempre equilibrat i hipnòtic.»

En portada també s'hi pot trobar l'anterior ressenya elaborada per Martorell, sobre l'edició de poemes de Robert Graves en català, titulada 'El crestall rost. Poemes de muntanya', una traducció d'Eduard Moyà publicada per Nova Editorial Moll el 2023.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.