cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

'Corals contra el Càncer', una nit musical de solidaritat al Teatre Principal d'Inca

L'Ajuntament d'Inca ha acollit una trobada especial entre el batle d'Inca, representants de les corals participants i membres de l'AECC, amb la finalitat de promoure la pròxima funció solidària 'Corals contra el Càncer', que tendrà lloc el proper 4 de febrer al Teatre Principal d'Inca.

La iniciativa, promoguda per l'AECC d'Inca, cerca generar consciència sobre la necessitat d'investigació en la lluita contra el càncer, i la funció musical del 4 de febrer serà un esdeveniment destacat en aquest sentit.

Més de cent veus diverses de la Coral de Gent Gran de El Toro, la Coral de Dones de Sant Francesc i l'Orfeó l'Harpa d'Inca es reuniran en aquest espectacle únic presentat per Manu Blanco. Les tres corals portaran repertoris plens d'emocions, unint-se en harmonia per a expressar la urgència d'avançar en la recerca contra el càncer.

L'impacte d'aquest esdeveniment es veu reforçat pel compromís de la comunitat d'Inca, representat pel batle, membres de les corals i l'AECC, que comparteixen solidaritat i suport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.