cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 22°
32°

El programa 'Viu la cultura' arriba a les Pitiüses

225711

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports del Govern, a través de programa 'Viu la cultura' de la Direcció General de Cultura, reprèn el cicle de concerts didàctics inclosos dins l’oferta del curs 2023-2024.

Després del concert didàctic de Nadal, celebrat a Mallorca, ara ara s’inicia el 2024 amb un espectacle per als més petits a Eivissa i Formentera amb el títol 'Un món de sons'.

Música i teatre s’uneixen en aquest espectacle. Robertina, la narradora, ens acompanyarà en un viatge molt especial, en el qual les músiques i els contes ens transportaran a cultures llunyanes dels cinc continents.

La música, interpretada amb instruments tradicionals de les diferents parts del món, ens farà sentir sons de l’Àfrica a través del tambor djembe, el krin i la kalimba; d’Oceania, amb el didgerido; d’Àsia amb la flauta shakuhachi, el tambor kotsuzumi i el gong; d’Europa amb la flauta dolça, el clarinet i el corn de caça, i d’Amèrica amb els cascavells, la flauta pinquillo i la flauta de pa.

El recull de contes té l’objectiu de contribuir a la transmissió de la cultura popular pròpia dels diversos pobles de la terra i reconèixer-hi trets i valors que ens són comuns. Cinc contes de cinc continents per ser viscuts i contats; per això, els alumnes ballaran, cantaran, participaran amb efectes sonors i formaran part de l’acció.

Més de 800 alumnes de diferents centres educatius d’Eivissa i Formentera assistiran a l’espectacle, repartits entre dos dies 25 i 26 de gener de 2024 i dos torns per dia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.