cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Comença la temporada d'hivern 24 al Teatre del Mar

225269

Després d'acollir, un any més, l'acte d'homenatge a Aurora Picornell i les Roges del Molinar, aquest diumenge 7 de gener, el Teatre del Mar reprèn la programació regular, per aquests mesos de gener a març, amb un ventall de representacions teatrals que faran reflexionar, riure, o repassar alguns clàssics als espectadors. Les obres programades són 'L'últim ball' de la companyia L'Horta Teatre; 'Réquiem por un campesino español' de Teatro Che y Moche; 'El perfume del tiempo' d'Arden Producciones; 'L'odissea de les nostres vides' d'Espacio inestable; 'El porc' de Minut 1 Teatre; i 'Un tal quixot' de Cascai Teatre.

Per donar el sus a la temporada de teatre dels mesos més freds de l'any, el Teatre del Mar ha programat un càlid concert de Tolo Servera, l'autor estarà acompanyat de Desirée Durán i Norbert Fimpel, i interpretaran temes de 'Nu' i 'Fragments'. El concert tendrà lloc el dissabte 13 de gener, a les 20.00 hores.

'Nu' és una col·lecció d'onze cançons en les quals les protagonistes són la guitarra i la veu recolzades per percussió i contrabaix. Són cançons que parlen de la vida, l'amor, els sentiments i la quotidianitat, amb lletra i música de Tolo Servera, i compostes al llarg de vint-i-cinc anys de carrera.

'Fragments' són onze peces en mallorquí, amb lletra i música de l'autor, i creades entre els mesos de juliol i setembre de 2023.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.