cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

[VÍDEO] La lliçó magistral de David Ordinas sobre reggaeton que va fer esbutzar de riure el públic dels Premis Enderrock

Aquest divendres, durant la gala de lliurament dels premis Enderrock a la Música Balear, el protagonisme principal va recaure en els músics reconeguts amb els guardons lliurats per Enderrock.

També varen tenir un important protagonisme les actuacions musicals com la del grup guanyador del concurs Pop-Rock 2023, Negre, el sextet menorquí Pèl de Gall, la banda manacorina Reïna, el bandautor de Santa Maria del Camí Amulet i la cantautora pop de Felanitx Maria Hein.

Però una de les actuacions més celebrades pel públic va ser la dels presentador de l'acte, David Ordinas, que juntament amb Agnès Llobet, va conduir de manera brillant la gala.

Ordinas va sorprendre tothom quan va fer una lliçó magistral sobre el reggaeton. Ordinas va mostrat les seves virtuts com a cantant i com a xouman.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per músic, fa 9 mesos
He de dir que no m'agrada en absolut el reggaeton, però erdonau, allò va ser un sketch de molt mal gust, perquè a tu et pot o no agradar un estil musical i en pots donar la teva opinió a ca teua, en un xou teu o en un bar, però mai en una gala d'uns premis musicals. És com si en una entrega de premis literaris, qualcú se'n fotés del manga o de la poesia. No, va ser groller i de molt mal gust.

Valoració:1menosmas
Per Me gushta la gafoliii.naaa, fa 9 mesos
El reggaeton es caca de la vaca, un martell que t'endureix un troç de cervell i a més a més, fa tornar beneit. Vius.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente