cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

[VÍDEO] El raper Travis Scott publica un videoclip amb la participació dels Castellers de Vilafranca

El raper Travis Scott acaba de publicar 'Sirens', una cançó que ha comptat amb la participació dels Castellers de Vilafranca. La idea de gravar amb els castellers va ser del mateix raper, fascinat per les «torres humanes» que es fan a Catalunya.

En pocs dies, el vídeo, també inclòs en la llarga peça de 'Circus Maximus' i que forma part del seu nou àlbum 'Utopia', acumula milers i milers de visualitzacions a YouTube.

Al vídeo es veu el cantant participant en l'aixecament d'un 4 de 9 amb folre. En un primer moment, Scott es vesteix amb la roba castellera, i acaba formant part de la colla.

El rodatge es va fer el 2 de juliol passat amb el mateix Scott, mobilitzant unes 300 persones, entre membres dels Castellers de Vilafranca i d'altres colles. Al vídeo també es veu el raper en altres localitzacions de Tarragona. Podeu veure el videoclip:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Egggpaña, fa 11 mesos
Això representa unitat colectiva, una cosa especial per actuar en equip cosa que ni han que no són capaços ni ho seràn mai, !força pinya, força tronc ! amunt enxanetas !
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente