cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Després de l'èxit del seu primer llibre, Pep Matas presenta 'La Paca, Son Banya i yo'

217657

Després de l'èxit del llibre 'Casi toda la verdad (I): Lo que se ocultó bajo las alfombras', un repàs a la cara obscura dels 40 anys d'Autonomia, el conegut periodista Pep Matas publica un llibre cridat a aixecar més estores: 'La Paca, Son Banya i yo'.

El llibre es presenta el proper 21 d'agost, a les 18.30 hores, a la Casa del Llibre (avinguda Alexandre Rosselló, 34 de Palma), en un acte en el qual acompanyaran l'autor, l'exdirector de Diari de Balears i Ultima Hora, Miquel Serra i l'editor del llibre Antoni Planas.

Pep Matas ja va avançar en una entrevista a Ona Mediterrània que el segon llibre parlarà de les confessions de 'La Paca' i de tots els noms del narcotràfic a Mallorca i recordava que es trafica i consumeix molta més droga a Eivissa que a Mallorca, però a Eivissa «els responsables no són gitanos, són gent amb vestit i corbata».

Pep Matas és un conegut periodista, mestre de periodistes en l'àmbit de la Crònica Negra i periodisme d'investigació, va començar la seva carrera al 'Baleares' l'any 1985 i després va passar a 'Ultima Hora' on va ser redactor en Cap fins el 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MMXXIX, fa 12 mesos
Podria haver-lo presentat als 'Premios Ciudad de Palma de Mallorca".
Valoració:7menosmas
Per Ramon, fa 12 mesos
el primer llibre és molt bo.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente