cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Presentació de 'Dones de llum', el poemari de Catalina Alou Font

216681

Homes per la Igualtat - Mallorca (HxI), «en la recerca de camins igualitaris, fa una passa més per fer visible el talent femení».

El pròxim divendres 21 de juliol, a les 19.30 hores, han organitzat al jardí de Can Alcover, amb la col·laboració de l'OCB, un tast de meditació i poesia a la fresca, on la polifacètica artista Catalina Alou Font presentarà 'Dones de llum', el seu primer poemari autoeditat.

Al llibre, nascut de la confluència dels seus dos grans amors -la paraula i el color-, Catalina Alou vol expressar «gratitud envers les dones, tot teixint pàgines confegides en el seu itinerari a partir de la saviesa femenina llargament heretada».

Segons expliquen el organitzadors «Podreu comprovar que, el sol fet d'acaronar el llibre, ja constitueix una delicada experiència sensorial, on les paraules i les aquarel·les comparteixen lluminosos instants femenins, agombolats per la llum i la serenor de la meditació i la saviesa inherent a tots i cadascun dels poemes i il·lustracions que conformen el llibre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.