cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Presentació del llibre 'Mallorquinismes: Una història oral. Identitat, cultura societat i política', a l'Espai Passatemps de Santa Maria

215179

Aquest divendres, 9 de juny, a les 19.00 hores, al carrer Marquès de la Fontsanta, 14, de Santa Maria del Camí, organitzat per l'Espai Passatemps, les Fundacions Darder Mascaró i la delegació de l'Obra Cultural Balear de Santa Maria, es farà la presentació del llibre 'Mallorquinismes: una història oral. Identitat, cultura, societat i política' de Miquel Vidal Bosch i José María Gago González, editat per Lleonard Muntaner.

Mateu Morro presentarà l’acte en el qual hi intervendran Miquel Rosselló i l’autor, Miquel Vidal.

'Mallorquinismes: Una història oral. Identitat, cultura societat i política' és fruit de 22 entrevistes fetes pels historiadors Miquel Vidal i José María Gago. Aquest treball s’emmarca dins el projecte 'Arrels democràtiques', de les Fundacions Darder Mascaró i Ateneu de Comissions Obreres. 'Arrels democràtiques' és un espai en contínua construcció obert a totes les persones i col·lectius interessats en la recuperació i divulgació de la memòria democràtica de les Illes Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
El mallorquinismo por excelencia es la ensaimada y la sobrasada. Lo demás es un quiero y no puedo.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente