algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
23°

Oberta la convocatòria del XVI Concurs Sons de la Mediterrània

214911
Bum Ditty guanyadors del XV Concurs Sons de la Mediterrània

Ja està en marxa la setzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. Poden presentar-s’hi propostes de música d’arrel fins el proper 9 de juliol a www.concurssons.cat. Els tres finalistes actuaran a la Fira Mediterrània de Manresa, on es decidirà el guanyador.

El Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb el suport de la Fira Mediterrània de Manresa, han convocat la setzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El certamen és obert als grups i solistes emergents que presentin propostes de folk i músiques d’arrel de la Mediterrània. Els artistes participants hauran de presentar un mínim de quatre peces, originals o versions, i s'han de registrar al web www.concurssons.cat abans del 9 de juliol a les 24 hores.

De totes les propostes rebudes, el jurat n'escollirà tres, que actuaran a la final en directe, a la 26a Fira Mediterrània. El guanyador del concurs obtendrà com a premi la gravació, producció i promoció d'un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat i la contractació als principals festivals i cicles de folk del 2024: Festival Folk Internacional Tradicionàrius, Fira Mediterrània de Manresa, Circuit Folc, Música a la Vila del Vendrell, FIMPT de Vilanova i la Geltrú i Ethno Catalonia de Banyoles.

A més, la participació del guanyador en el projecte d’acompanyament artístic Obrador d’Arrel de la Fira Mediterrània, que va començar enguany amb els guanyadors del Concurs 2022, Bum Ditty, passa a oficialitzar-se, de manera que el guanyador del 2023 entrarà automàticament a formar part de l’Obrador d’Arrel.

Fins ara, els guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània han estat la big band d'arrel mallorquina Grollers de Sa Factoria (2008), el quartet Amansalva (2009), el grup de folk instrumental Tazzuff (2010), el grup de folk del Baix Llobregat RIU (2011), la colla grallera Els Laietans (2012), el grup de folk-jazz instrumental Inxa Impro Quartet (2013), el grup de folk-rock de l'Horta Mox (2014), el grup de folk festiu del Camp de Tarragona Roba Estesa (2015), el duet de gralla i acordió Criatures (2016), les explosives Balkan Paradise Orchestra (2017), la cantautora Clàudia Cabero (2018), el grup unipersonal La Companyia MINIMíssimA (2019), el duo valencià format per la cantant Laura Esparza i el guitarrista i percussionista Carlos Esteban (2020) la cantautora de Felanitx Mar Grimalt (2021) i el grup de folk i oldstyle Bum Ditty (2022).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.