algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La UIB lliura els premis de les olimpíades, miniolimpíades i concursos escolars d'enguany

Un total de 76 alumnes de secundària de Mallorca han recollit els guardons que els acrediten com a guanyadors de les olimpíades, miniolimpíades i concursos escolars de la Universitat de les Illes Balears el curs 2022-23. El lliurament ha comtat amb l'assistència del Rector de la UIB, Jaume Carot; la vicerectora d'Estudiants, Carmen Touza, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante.

Entre els mesos de gener i maig de 2023 s’han organitzat 16 olimpíades i 5 miniolimpíades escolars en les quals han participat 1.610 alumnes de 3r i 4t d’ESO i batxillerat de Mallorca, 252 d'Eivissa i Formentera, i 129 de Menorca. En total, 1.991 alumnes de secundària de les Illes Balears han posat a prova els seus coneixements en alguna de les proves, i un total de 76 han resultat premiats.

Finalment, durant l’acte s'ha ofert un reconeixement als alumnes de les Illes Balears que han arribat a la fase estatal de les Olimpíades i hi han obtingut diferents guardons. Els alumnes de les altres illes recolliran els premis dimarts dia 13 de juny, a les 17 hores, a la Seu universitària de Menorca d'Alaior, i dijous dia 15 de juny, a les 17 hores, a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.