cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Hospital Son Llàtzer acull la celebració del dia internacional de la infermeria

L'Hospital Universitari Son Llàtzer ha celebrat aquest divendres una jornada amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria, sota el lema 'Aportant valor a les cures d'infermeria', amb l'objectiu de reconèixer i agrair la labor que duen a terme tots aquests professionals. Segons ha informat aquest divendres la Conselleria de Salut i Consum en un comunicat, la infermeria és una professió amb un abast pluridisciplinari, «ja que no sols es limita a cura de la salut i el benestar dels pacients, perquè els infermers disposen d'innombrables capacitacions».

Entre aquestes, la Conselleria ha destacat «el lideratge, la recerca, la innovació, l'organització, la gestió, la transformació digital, l'ús de les noves tecnologies, la humanització i la direcció dels professionals». A més, ha afegit que aquest dia en què es commemoren les contribucions dels infermers a la societat també és una ocasió per a «donar a conèixer els valors, la preparació, les habilitats, la promoció de la salut, els hàbits de vida saludables, el lideratge i el seu paper en la innovació de les cures».

La jornada ha estat inaugurada per la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, acompanyada pel gerent de l'hospital Son Llàtzer, Francisco Marí, i la directora d'Infermeria, Ana Pérez, i està dirigida a tots els professionals sanitaris interessats en aspectes relacionats amb les cures que caracteritzen a la infermeria. La conferència inaugural, titulada '10 propostes per a canviar els nostres hospitals', l'ha realitzat el subdirector mèdic de l'Àrea de Gestió Sanitària Sud de Sevilla, de l'Hospital Universitari de Valme, Nacho Vallejo.

A continuació, la jornada ha seguit amb dues taules rodones, la primera titulada 'Aportant qualitat a les cures, eficiència en l'ús dels recursos disponibles', moderada per la infermera de recerca María José Rodríguez; i la segona, titulada 'Humanització i noves tecnologies en la cura del pacient', moderada per la supervisora d'infermeria de l'Àrea de la Unitat de Qualitat, Docència i Formació i Recerca, María Dolores García.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pancuit, fa dervers d'un any
Només un home? Ui ui ui
Valoració:0menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Aquí també s'ha de ficar més homes, si volem igualtat, eh!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente