cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Obre el termini per presentar obres literàries i projectes fotogràfics als Premis Mallorca 2023

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca ha publicat aquest dimarts la convocatòria dels Premis Mallorca de Creació Literària i Fotografia Contemporània 2023.

Els textos aspirants a les diferents categories (novel·la, teatre, poesia, assaig i literatura infantil) i els projectes fotogràfics es poden presentar a partir de pròxim dimecres 10 de maig.

Els Premis Mallorca de Creació Literària, amb una dotació total de 79.000 euros, tenen com a objectiu impulsar els artistes i la producció creativa en català. Així, el guardó en la modalitat de narrativa està dotat amb 25.000 euros; el de poesia, amb 15.000 euros; el d'assaig, amb 19.000 euros; el de textos teatrals, amb 10.000 euros, i el de literatura infantil, amb 10.000 euros.

Les obres, que es poden presentar fins a l'1 d'agost, han d'estar escrites correctament i originàriament en català i han de ser originals i inèdites. Les creacions s'han de presentar en format PDF i es poden consultar totes les bases al web de Llengua Mallorca.

El Consell editarà les obres guanyadores i en farà promoció a través de l'editorial a qui s'hagi adjudicat aquest encàrrec per concurs públic. Els títols guanyadors es donaran a conèixer en una gala específica que tendrà lloc entorn de la Diada de Mallorca del 31 de desembre, i la voluntat del Consell és presentar les obres guardonades ja editades entorn de la diada de Sant Jordi 2023.

Pel que fa a les bases per presentar-se al Premi Mallorca de Fotografia Contemporània 2023, dotat amb 8.000 euros, el termini per presentar els projectes fotogràfics acaba el dia 10 de maig.

Les sol·licituds han d'incloure un currículum professional i artístic de l'autor/a, el projecte fotogràfic, un portafolis amb les fotografies que conformen el projecte i un segon portafolis amb, com a mínim, 30 imatges d'altres projectes o sèries del fotògraf.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pregunto, fa dervers d'un any
Se pueden presentar en castellano?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente