algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Glosa Fest amb repentistes cubans i glosadors mallorquins, aquest diumenge a l'Auditòrium de Palma

L'Auditòrium de Palma acollirà avui diumenge, 2 d'abril, a partir de les 18.00 hores la primera edició de l'Auditòrum Glosa Fest, un espectacle per a oferir al públic una mostra de la poesia improvisada oral de diferents cultures. Organitza l'esdeveniment l'Associació de Glosadors de Mallorca, amb la col·laboració dels Repentistes de Cuba.

El festival comparà amb la participació de glosadors mallorquins i dels seus homòlegs cubans, que oferiran un espectacle eclèctic amb la cançó tradicional com a punt de connexió. Els repentistes Tomasita Quiala i Luis Paz Papillo, que ja actuarà l'any passat a Mallorca en el marc de la darrera edició de la Setmana de la Cultura Popular de Palma, representaran la delegació cubana.

En paraules de Mateu Xurí, glosador mallorquí i màxim promotor de l'esdeveniment, l'objectiu és «dignificar la glossa» i reivindicar el caràcter global de la cançó popular improvisada, «una manifestació que es troba en totes les parts del món». Recorda que l'espectacle no només vol oferir una mostra de la riquesa i diversitat cultural, sinó compartir amb el públic una actuació atractiva.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.