algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Viasona estrena un podcast que va «de gira» pel panorama musical dels Països Catalans

Aquest divendres, 31 de març, Viasona ha fet públic el primer episodi de La Gira, un podcast que va «de gira» per tot el panorama musical català, conduït per la creadora de contingut Bet Molina.

Es tracta d’un contingut quinzenal, allotjat en vídeo al canal de YouTube de Viasona i en àudio a Spotify, que aposta per apropar als oients no només a la música i les novetats discogràfiques dels convidats, sinó també les parts més personals i íntimes dels referents musicals dels Països Catalans.

La Gira ha donat el tret de sortida amb una conversa amb el referent del trap en català, el músic terrassenc Damià Rodríguez, més conegut com a Lildami. A través d’una entrevista, dinàmiques, jocs, i resseguint la seva trajectòria personal i professional, l’oient descobreix com pensa i què pensa l’artista.

«Els músics són grans vertebradors de la llengua i la cultura catalanes i aconsegueixen moure masses al país. Sovint sentim a artistes de l’ecosistema musical català parlar de discs i cançons però, poques vegades, els sentim reflexionar o compartir interioritats. En aquest sentit, La Gira aposta per mostrar una cara diferent dels artistes convidats i generar contingut dinàmic i desenfadat. A més, amb l’objectiu de ser un reflex fidel del panorama musical del país, s’aposta per artistes d’arreu dels Països Catalans, combinant els ja consolidats amb els emergents», han explicat.

El projecte està impulsat pel director de Viasona, Joan Camp; la coordinadora de La Gira, Judit Domènech; la presentadora i guionista, Bet Molina; la productora executiva, Mònica Homs; el productor, Joan Bernà; el dissenyador, Guillem Sevilla i la realització, Albert Olaya. La Gira és una producció de PREST.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.