nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Nova Editorial Moll reedita 'Fuita i martiri de Sant Andreu Milà' de Miquel Àngel Riera

La primera novel·la de Miquel Àngel Riera, 'Fuita i martiri de Sant Andreu Milà', compleix enguany mig segle de la seva publicació, la primavera del 1973, a l'editorial Moll. Tal com ja informà dBalears en el moment de la seva reedició, per a celebrar-ho, Nova Editorial Moll ha recuperat aquesta obra de l'autor manacorí amb el pròleg i l'epíleg originals, obra de Josep Maria Llompart i de Jaume Santandreu, respectivament, que s'havien perdut a les edicions posteriors. A més, el volum s'enriqueix amb un segon i nou epíleg del mateix Santandreu.

A cavall entre la narrativa 'negra' i la immersió de caràcter psicològic, l'autor mallorquí dibuixa una paràbola inquietant, d'arrels bíbliques, que comença quan un grup de delinqüents, després d'un accident de trànsit, queden atrapats entre la ferralla de l'automòbil. Així, a partir d'aquí, el lector pot conèixer l'existència turmentada d'Andreu Milà, en una successió de pàgines que traspuen cruesa i alhora sensibilitat poètica.

Miquel Àngel Riera Nadal (Manacor, 1930 - Palma, 1996) també va publicar a Moll dos dels seus poemaris, 'Biografia' (1974) i 'La bellesa de l'home' (1979), Premi Joan Alcover Ciutat de Palma. Així mateix, l'editorial va publicar el llibre de relats 'La rara anatomia dels centaures' (1979).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume Corbera, fa dervers d'un any
Aquesta notícia duu 10 mesos d'endarreriment... La nova edició de "Fuita i martiri de Sant Andreu Milà" va ser presentada per Jaume Santandreu a la llibreria Quart Creixent el 19 de maig de 2022... (https://www.quartcreixent.cat/ca/historia/?p14=1)
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente