algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

'Alcarràs' continua conquerint públic i crítica i suma dos nous premis

211745

'Alcarràs', la segona pel·lícula de Carla Simón després d''Estiu 1993', ha conquerit públic i crítica amb el seu retrat d'una família que, després de 80 anys conreant la mateixa terra, es reuneix per fer l'última collita.

Ara suma dos nous premis, ha estat la guanyadora del Fotogramas de Plata 2022 a la Millor Pel·lícula Espanyola segons la crítica i ha estat distingida amb el premi Rosa de Sant Jordi de Cinematografia 2023, concedit per votació popular dins dels premis que concedeix RNE a Barcelona.

Darrere seu en el Fotogramas de plata a millor pel·lícula hi ha films com 'As bestas', de Rodrigo Sorogoyen; 'Pacifiction', d'Albert Serra, o 'Manticora', de Carlos Vermut. Les dues darreres compten, també, amb la participació de TV3.

'Alcarràs' és una producció d'Avalon PC i Vilaüt Films, en coproducció amb Kino Produzioni (Itàlia). Comptarà amb la distribució a Espanya d'Avalon DA i les vendes internacionals a càrrec de la casa de vendes francesa MK2. A més, 'Alcarràs' té el suport de l'ICAA, ICEC, MEDIA, EURIMAGES, MIBACT i la Diputació de Lleida, i hi han participat TVE i Movistar +.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Els productes catalans triomfen per tot arreu menys a Madrizzzzz, no deixa de ser curiós.
La guerra Madrizzzz-Catalunya està desfermada a tots els nivells, i a Brussel·les més fort que mai, antes mostraven el nas PP, VOX i C's ara també i hem de afegir el PSOEEEEE.
I el Pegasus què???? !AY! No era un camió això?? Sí va passar camí d'Israel, devia anar camuflat, perquè a Madrizzz,,zzzzz,zzzz dormen i no en saben res.
Salut i República dels Països Catalans, per ser odiats no hi ha fer-se enfora, !amples, amples !
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente