nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

Homenatge emotiu, intergeneracional i multitudinari a la poeta Antonina Canyelles

Aquest dimarts 21 de març, Dia Mundial de la Poesia la que fou casa del gran Poeta Joan Alcover, lluí les seves millors gales per celebrar un acte molt especial: l'homenatge a la poeta Antonina Canyelles.

La gentada que acudí a l'acte va omplir el hall, el primer pis i tots els racons possibles de Can Alcover i, malgrat això, molta gent hagué de partir en no poder entrar a l'edifici.

L'acte de reconeixement a la trajectòria de la poeta mallorquina, organitzat per l'Obra Cultural Balear (OCB) amb la col·laboració de l'AELC, El PEN Català, El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma, va començar amb un recital d'una desena de poetesses: Glòria Julià, Àngels Cardona, Noèlia Díaz, Apol·lònia Serra, Aina Ferrer, Jéssica Ferrer, Maria Victòria Secall, Aina Riera, Laura Torres Bauzá i la mateixa Antonina Canyelles.

A continuació hi hagué l'actuació de Tallats de Lluna que cantaren poemes de Canyelles i d'altres poetes.

Abans de clore l'acte, el President de l'OCB, Joan Miralles, va lliurar un ram de flors a Tonina Canyelles, que visiblement emocionada va repartir agraïments entre el públic i els organitzadors.

Entrevista a Tonina Canyelles

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria Guirao Torner, fa dervers d'un any
Un club de fans de l'Antonina ara mateix. Volem ser les dones antonines!
És broma però és veritat. Llegir-la millora l'esperit.
Valoració:3menosmas
Per jaume, fa dervers d'un any
Enhorabona OCB, sou grans !
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente