algo de nubes
  • Màx: 11.84°
  • Mín: 7.77°
11°

La UIB presenta el llibre 'La Germania a Mallorca i la seva transcendència'

El Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les Illes Balears (UIB) va organitzar l’octubre de 2021 les jornades 'La Germania a Mallorca i la seva transcendència' amb motiu de la commemoració del 500è aniversari de la Germania (1521-1523), el conflicte social més important de la història de Mallorca.

Durant les jornades, es presentaren diverses ponències sobre aspectes com ara els precedents i els fonaments ideològics de la Germania; el context i els esdeveniments d’aquesta revolta; la repressió i els canvis socials i econòmics, i el tractament historiogràfic.

Aquestes aportacions s’han recollit en el volum 'La Germania a Mallorca i la seva transcendència', la coordinació i l’edició del qual ha anat a càrrec del doctor Antoni Mas i Forners, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. Les jornades i l’edició del llibre han estat finançades pel Consell de Mallorca.

La presentació del llibre es farà dimecres, 22 de març, a les 19 hores, a l’edifici Sa Riera (Palma). Hi intervendran la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Magdalena Brotons; la vicepresidenta primera i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, senyora Isabel Busquets; el director del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts, doctor Miquel Àngel Capellà, i el doctor Antoni Mas i Forners, coordinador i editor de l’obra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.