algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

'Arrels i ales', de Dora Muñoz, es presenta a Santa Maria

L'escriptora mallorquina Dora Muñoz presenta la seva darrera novel·la, 'Arrels i ales', aquest dissabte 11 de març a l'Espai Passatemps de Santa Maria. La presentació serà a les 12.00 hores, i ho farà amb la companyia del biòleg Antoni Font. Compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Santa Maria del Camí.

Segons l'editorial, la novell tracta de Jürgen Neumann, un alemany aficionat a l’ornitologia que vivia a Mallorca des de feia 40 anys, apareix mort al Parc Natural de s’Albufera. És llavors que la seva filla, na Lola, es trasllada a l’illa des de Berlín. «La investigació de la Guardia Civil parla d’assassinat, però na Lola no ho acaba de pair. Qui ha mort un jubilat inofensiu com el seu pare? I, sobretot, per què? Potser la filla no coneixia tant com pensava la història d’en Jürgen, des que va sortir de l’extinta RDA fins a la seva aparent vida tranquil·la a Mallorca», recull la sinopsi.

Dora Muñoz, nascuda a Palma, el 1954, és mestra i pedagoga. Ha treballat a tots els nivells educatius des de Primària a la Universitat. Després de molts anys dedicada a l’educació com a professió i de llegir molta novel·la negra com a afecció, acabà el seu periple professional com a orientadora al centre d’adults de la presó de Palma a on l’interès que sempre havia sentit per conèixer el costat fosc de la realitat, el món de la marginació i el delicte, trobà un lloc abonat per créixer.

Sempre li agradà escriure, de petita contes i d’adolescent poemes. Però ho va deixar de fer, atrapada en la seva vida professional i familiar, fins que ja tard va reprendre aquell antic interès que l’ha duita a escriure relats curts, novel·les negres: 'Lluna negra', amb Pere Morey i J.M. Vidal-Illanes, el 2014; 'Massa mares per a un fill", el 2016; 'Caliu sota les cendres', el 2018; i a finals del 2022, 'Arrels i ales'.

Amb motiu del Dia de la Dona, a l'Espai Passatemps també es podrà gaudir de l'exposició fotogràfica 'Teoria dels cossos', per Marta Pujades, Pepe Cabañete i Bruno Frerejean, amb fotografies de Pep Aguilar, 'Història d'una vida'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.