nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Toni Tarabini presenta el seu llibre 'Crónicas'

La planta baixa de Can Alcover va quedar petita per acollir la gent que volia presenciar la presentació del llibre del sociòleg Toni Tarabini titulat 'Crónicas'.

La presentació va ser a càrrec de l'autor i de Susanna Moll Kammerich.

«Toni Tarabini és un producte d'unes circumstàncies personalíssimes, ja pel seu origen. Va néixer a Palma, fill de mare mallorquina i de pare italià, un aviador militar de l'exèrcit de Mussolini, que vengué a Mallorca amb el famós comte Rossi. Va formar-se amb els jesuïtes i el 1959 va entrar a l'ordre. Va estudiar Filosofia a Barcelona i Ciències Socials i Teologia a Roma. Després va viure uns anys a Roma, Madrid, Barcelona i Cornellà, on va entrar en contacte amb el moviment Cristians pel Socialisme i va abandonar els jesuïtes. Va tornar a Mallorca i va participar activament en la lluita antifranquista tant des de l'àmbit polític com social o sindical. Juntament amb Paco Obrador va organitzar un incipient sindicalisme dins el món hoteler i el 1973 va fundar, amb altres companys, el Gabinet d'Estudis Socials (GADESO) amb l'objectiu d'analitzar i avaluar la situació social, especialment a les Balears, dins el context franquista, així com oferir eines de canvi des del vessant sindical, social, polític», explica Susanna Moll.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa dervers d'un any
Els tentacles del soE són molt llargs. L'OCB s'hauria de plantejar si li surt a compte permetre actes propagandístics de personatges vinculats a un partit espanyolista i que se'n toca els .....de la llengua. Tot plegat, patètic, provincià i caspós.
Valoració:2menosmas
Per normal, fa dervers d'un any
Totalmente normal. Las cosas son como son y no como las quisiéramos.
A Ca'n Alcover y Ca'n Bum.
Valoració:-3menosmas
Per En castellà, fa dervers d'un any
En castellà a Can Alcover? Ben pensat és normal, el castellà guanya terreny a marxes forçades.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente