cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
19°

Torna l'Acampallengua amb Antònia Font de cap de cartell: «No podia tornar l'un sense l'altre»

Després d'onze anys, els Joves de Mallorca per la Llengua recuperen una de les seves activitats més emblemàtiques: l’Acampallengua. Així, els dies 6 i 7 de maig sa Pobla s'omplirà d'activitats i música per al foment de la nostra llengua.

El retorn és en majúscules perquè aprofitant la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment aquest dilluns, els organitzadors han anunciat que el mític grup Antònia Font encapçalarà el cartell dels grups que hi actuaran.

Al cartell s’hi sumen Auxili, Mar Grimalt, es Gall de sa Pastera, Antònia Found System i Plan-ET, a més d’una gran oferta de més d’una trentena d’activitats: tallers, espectacles, xerrades, activitats per a infants, taules rodones, tornejos… Totes seran gratuïtes i estaran obertes a tothom, però es donarà prioritat a aquells que tenguin l’abonament complet si hi hagués un límit d’aforament.

El president de Joves de Mallorca per la Llengua, Pau Emili Muñoz, ha fet una crida a tots els mallorquins «a venir a l'Acampallengua, a formar-se i a participar de les activitats i gaudir del concert, tot donant suport i conscienciant la gent de la importància que la llengua catalana estigui present a tots els àmbits de la nostra vida. L'Acampallengua és una festa, però també és reivindicació».

L'associació distribuirà un mapa de sa Pobla amb els diversos llocs d'interès, com la zona d'acampada, de concerts, on es fan les activitats i diversos comerços locals per tal de fomentar el consum de proximitat. Els concerts se situaran a la zona del Poliesportiu i la zona d’acampada en un solar pròxim a la sortida cap a Búger.

Hi ha la possibilitat tant d'obtenir l'abonament complet que inclou: concert, polsera, camiseta, acreditació, sopar de dissabte i dinar de diumenge. O l'abonament parcial que inclou només l'entrada al concert.

Antònia Font, cap de cartell

Ja és oficial: Antònia Font serà el plat fort de l'Acampallengua 2023. Com han remarcat des de Joves de Mallorca per la Llengua: «No podia tornar l'un sense l'altre».

Antònia Font ha tornat als escenaris aquest 2022, després de nou anys de silenci, i amb el nou disc, 'Un minut estroboscòpica'. El grup format per Pau Debon, Joan Miquel Oliver, Pere Debon, Jaume Manresa i Joan Roca encapçalen el cartell del concert de l'Acampallengua, que també torna després d'onze anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Unaperaquí, fa dervers d'un any
Beníssim!!!
Valoració:4menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Un fort aplaudiment pels joves del acampallengua i per Antònia Font, marxa a rompre per el català.
Salut i República Països Catalans.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente