muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

[VÍDEO] 'La Bíblia' contada per l'humorista valencià Xavi Castillo arriba a Manacor

209633

La sala La Fornal de Manacor acull l'espectacle 'La Bíblia', de la companyia valenciana Pot de Plom el dissabte 11 i diumenge 12 de febrer a les 19 hores.

El fantàstic humorista Xavi Castillo repassa La Creació, El Diluvi Universal, Moisès i les taules de la llei, la Torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles... «Històries que tots coneixem, però que anant a text original, cobren una força còmica brutal».

«Des que vam començar a fer sketchs còmics pels teatres i cafés teatre, sempre féiem al final la mateixa broma… I si muntem la Bíblia?, eh!, Antic i nou testament! Pensem que ara és un bon moment, sobretot després de les reflexions que hem fet sobre els límit de l’humor. A més, hi ha moltes coses en l’actualitat que ens han portat als textos bíblics: declaracions de polítics (Vox entra en joc), conclaves en el Vaticà (la conclusió del Papa sobre la pederàstia és que la culpa és… De Satanàs!)», expliquen des de Pot de Plom.

Les entrades es poden adquirir aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pelotas, fa dervers d'un any
No he leído nada, como cabe suponer, pero ya veo de que va la cosa. A ver si ese elemento hace coña del Corán. ¿A que no tiene pelotas?
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente