algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

El centre Flassaders estrena 'SuperARTE', una exposició fotogràfica que promou la integració d'artistes amb diversitat funcional

El centre social Flassaders ha estrenat aquest dimarts l'exposició fotogràfica SuperArte, una mostra itinerant que estarà exposada fins al pròxim 31 de gener al vestíbul del centre amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar la societat sobre les capacitats artístiques de les persones amb diversitat funcional.

L'exposició està organitzada per la Fundació Grup SIFU, que promou la integració de diferents artistes amb diversitat funcional a través d'una mostra de fotografies i vídeos captats a les actuacions de la Gala Más In, un esdeveniment en què artistes amb discapacitat prenen l'escenari.

A la inauguració hi han assistit el director del centre de treball del Grup SIFU a Balears, Pedro Miró, la tinent de batle d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, el director general d'Accessibilitat, Toni Martín i la representant del grup Mater Misericordiae, Mónica Nebreda.

Les 15 fotografies exposades estan adaptades a persones amb discapacitat visual. En cada panell fotogràfic es descobreix la trajectòria personal i professional dels artistes protagonistes i es facilita més informació a través d'un codi QR adjunt en cada peça.

Angélica Pastor ha posat en valor la manera en què aquestes mostres permeten
acostar al públic les històries reals que hi ha darrere cada artista i com contribueixen a afavorir la integració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.