algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Regidores i regidors de l'Ajuntament d'Alcúdia, protagonistes de la representació de l'Adoració dels Reis d'Orient

Aquest passat divendres vespre, les regidores i els regidors de l'Ajuntament d'Alcúdia, dels diferents grups polítics, encapçalats pel mateix batle, pujaren a l'escenari de l'Auditori d'Alcúdia per representar l'Adoració dels Reis d'Orient, text tradicional en vers popular o glosa.

Així, els diversos consistoris d'Alcúdia han anat fent aquesta representació, cada quatre anys des del 2007, i coincidint amb el darrer any de legislatura i amb un caire benèfic, ja que la recaptació íntegrament ha estat per a l'associació de lluita contra el càncer.

Com és habitual, durant el procés de creació s'han introduït les aportacions dels mateixos actors i actrius, respectant la mètrica original. Per tant, s'han afegit versos fent referència a temes de l'actualitat del municipi, fruit de les aportacions de les regidores i regidors, fent autocrítica amb humor, que varen aconseguir treure rialles i aplaudiments del públic assistent.

El muntatge estava dirigit per Francesca Palou, amb Antònia Comas com ajudant de direcció. El vestuari va ser obra d'Antònia Marqués, que ha combinat vestuari d'època amb peces actuals aportades pels mateixos regidors.

Aquest va ser el repartiment escènic dels personatges a l'Adoració dels Reis: Melcior (Agüi Lobo), Gaspar (Fina Linares), Baltasar (Antònia Cànaves), Majordom (Joaquín Cantalapiedra), Secretari (Josep Cladera), Herodes Rei (Bàrbara Rebassa), Doctor 1r/Pastoret1(Verónica Caro), Doctor2n/Pastoret2 (Martí Garcias), Criat 1r/soldat (Domingo Bonnín), Criat 2n/soldat (Carme Garcia), Sibil·la (Gabriel de Hevia), General (Tomàs Adrover), Àngel (Joana Maria Bennasar), Verge Maria (Azahara Machado) i Sant Josep (Joaquín Cantalapiedra), a més dels nins i nines pastorets.

Una vegada finalitzada la representació els ciutadans i ciutadanes assistents donaren l'enhorabona als 'actors i actrius', i les regidores i regidors, juntament amb el batle saludaren a tot el públic assistent, mostrant la seva satisfacció d'haver culminat aquest projecte tan emotiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.