algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

[VÍDEO] El simpàtic making of de la cançó 'Mallorca en Colors'

'Mallorca en Colors', la cançó que convida a estimar Mallorca des de la diversitat i en la nostra llengua, produïda per Ona Mediterrània, ha resultat un èxit d'acollida entre el públic i ara, els promotors han volgut mostrar, en un vídeo, el making of de la cançó.

La cançó forma part de la campanya titulada 'Mallorca t'estimam en colors' que serveix per celebrar els deu anys de vida d'Ona Mediterrània.

La cançó va ser enregistrada als estudis d'Ona Edicions. La lletra l'ha escrit en Mateu Matas, 'Xurí' i la música l'ha composada en Miquel Brunet.

'Mallorca en Colors' vol ser una crida a estimar Mallorca des de la diversitat, des de tots els colors, i oferir la nostra llengua i la nostra cultura com a elements de convivència i cohesió.

Els músics i cantants que han participat en la cançó 'Mallorca en Colors' són: Manel Martorell, Josep Oliver, Ibrahima Kande, Ibou, Marga Rotger, Marta Ballester, Jaume Sibolé, Cristina Llabrés, Xavier Pujades, Sebastià Mut, Xialin Liu, David Li, Justin Kashara, Carles Grimalt, Aninha Paschoal, Gemma Mar, Aina Tramullas, Jeremy Zafransky, Francesc Negre, Joan Muntaner i Pere Antoni Bennàssar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.