nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Sant Antoni de sa Pobla a Gràcia celebra aquest gener el 30è aniversari

Diversos centres culturals de Barcelona han anunciat conjuntament el programa de les festes de Sant Antoni de Gràcia, que tendran lloc a l'emblemàtic barri barceloní entre dies 17 i 29 de gener. L'edició d'enguany compta amb l'especialitat de coincidir amb la celebració del trentè aniversari de la festa.

La celebració nasqué l'any 1993 a iniciativa d'Antoni Torrens, veí de sa Pobla, que més tard rebé la Medall d'Or de Barcelona. El motiu fou poder oferir als seus fills, i tants d'altres joves mallorquins que resideixen a Barcelona, la festa que no poden gaudir als seus respectius pobles. Durant els darrers trenta anys d'història la festa s'ha consolidat fins esdevenir la festa d'hivern per antonomàsia del barri, que atreu gent d'arreu de la ciutat.

El moment àlgid de la celebració és dissabte dia 28, en què el barri de Gràcia s'omple de foguerons a diversos carrers per a fer-hi torrades. Durant els dies anteriors, el Centre Artesà Tradicionàrius celebra dia 17 una vetllada literària, dia 26 una glosada i dia 27 una ballada, amb l'actuació de Biel Majoral i altres artistes de música folk mallorquina. Podeu consultar aquí el programa complet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.