algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

'Magrana Petit Fest' torna a Marratxí per fomentar la cultura entre els més petits

203465

L'Ajuntament de Marratxí, a través de l'àrea de Cultura, ha presentat aquest dijous 'Magrana Petit Fest', el festival de música, teatre i contacontes destinats als més petits del municipi que se celebra entre el 3 i el 24 de setembre.

Segons ha detallat el Consistori, el festival celebra enguany la seva II edició i comptarà amb activitats els dijous i dissabtes de setembre, «per continuar sent un municipi actiu culturalment i amb les famílies», ha dit el batle de Marratxí, Miquel Cabot.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Josep Ramis, ha destacat que amb aquest festival, el Consistori ofereix als marratxiners un espai d'oci i de cultura amb activitats on la música, el teatre i els contacontes seran els protagonistes.

El 3 de setembre començarà el festival a Pòrtol amb l'obra de teatre 'El tresor del mar', de Myotragus Teatre. Es tracta d'una obra de teatre infantil de temàtica mediambiental sobre la problemàtica dels plàstics en el mar.

El 8 de setembre, el Pla de na Tesa acollirà 'Una bogeria de conte', d'Aitor Pérez i Joan Guasp, i el dia 10, en Sa Nova Cabana, s'escenificarà 'Els músics de Bremen', un conte tradicional sobre quatre animals vells que en un moment de desgràcia decideixen unir-se i aconseguir el somni de fer-se músics.

El 15 de setembre, la Biblioteca Municipal del Pont d'Inca acollirà l'obra 'Alicia', i el dia 18, Sant Marçal gaudirà d''Espectàcles Musicals', que mostra com es poden construir tota mena d'instruments musicals, utilitzant materials reciclats i objectes de procedència diversa i, alhora, reprodueix alguns dels temes musicals més coneguts.

El 'Magrana Petit Fest' conclourà el 24 de setembre a Sa Cabaneta amb 'La Chef Pipa', una obra dirigida a nins a partir de quatre anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.