cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Cursos i tallers de l'Aula Literària del Paper-Tallers d’escriptura creativa a la llibreria Lluna de Palma

203429

La llibreria Lluna de Palma ja té en marxa el calendari de l’Aula Literària del Paper i els tallers d’escriptura creativa, tot i que encara estan pendents d’algunes dates.

El taller pràctic de creació narrativa (català/castellà), de 80 hores, consta de 50 hores presencials o videoconferència i 30 hores de treball personal (material, vídeos i pràctiques). Aquest taller començarà dia 3 d’octubre de 2022 i acabarà dia 12 de juny de 2023. Es farà els dilluns, de 18 a 19.30 hores. El preu del taller és de 45 euros mensuals i el mes de juny 25 euros.

Taller d’iniciació al relat (català/castellà) serà intensiu i encara està pendent de les dates. Aquest es farà divendres (de 16 a 20 hores) i dissabte (de 10 a 14 hores). El preu del taller complet (8 hores) és de 40 euros.

Finalment, compta amb el taller d’iniciació a la novel·la (català/castellà), també intensiu i encara pendent de dates. Com l’anterior, es farà divendres (de 16 a 20 hores) i dissabte (de 10 a 14 hores). El preu del taller complet (8 hores) és de 40 euros.

De moment, recordau que l’únic taller completament confirmat és el primer. Per tant, si hi teniu interès, estau pendents de les notícies o posau-vos en contacte amb la llibreria Lluna.

Josep Manuel Vidal-Illanes (escriptor i professor de narrativa) serà el docent encarregat d’impartir els tallers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.