cielo claro
  • Màx: 20.08°
  • Mín: 13.55°
19°

Cancel·lat l'HortellaFest a causa de la denúncia d'uns usuaris d'un lloguer turístic

202853

«Som un lloc només acte per turistes. Els locals estam condemnats a la mort. Amb un govern de la gent com tenim avui Hortella hauria de sonar més fort que mai. Molts d'ànims a tota la gent d'hortella. Pot ser si convidam a la senyora Armengol a una ronda, la cosa canvia», amb aquest missatges a les xarxes els organitzadors del cicle de concerts d’estiu HortellaFest han anunciat que s'ha cancel·lat l'esdeveniment.

A ran de la queixa d’un usuari d’Airbnb, d'un lloguers turístic del voltant, el festival s'ha hagut de cancel·lar.

L’HortellaFest va néixer l’any 2015, a iniciativa d’un grup d’amics, amb l’objectiu de fer arribar les iniciatives musicals de l’illa i que es poguessin escoltar més enllà dels quatre grups de versions de revetles; tal com destaquen a la seva web, hi havia un ampli ventall de música, de jazz, blues, funk, a indie, rock i reggae, i es feia els dijous a partir de les 22.00.

«Els que es consideren els ‘nostres’ representants polítics ens han fallat, una vegada més, i inclinen la balança cap a qui té més doblers, i contra un Airbnb ple d’alemanys que es pensen que Mallorca és el seu spa privat no es pot competir, tot i que ho hem intentat, i amb totes ses nostres forces», diuen els organitzadors. L’HortellaFest ja ha notificat que reemborsarà els doblers de les entrades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tt, fa dervers d'un any
@t,
el propietari ha explicat si tenia els permisos per a fer concerts?
Valoració:2menosmas
Per t, fa dervers d'un any
l,empresari del restaurant,ha sortit per la ràdio fà uns moments,i ha dit que era a les 00.02,s,hora habitual d,acabar els concerts,Inaceptable.
Ja m,agradría a mí,que els hotelers tambè acabassin la seves festes,abans de les 22.00...però a l,AMO,no l,hi diuen res¡¡¡¡
Valoració:1menosmas
Per Negoci privat, fa dervers d'un any
Interessos d'un empresari trasvestits de lluita sobiranista. S’havien demanat els permisos pertinents per fer el concert?
Ens queixam i volem que es prohibeixin alguns concerts “espontanis” que ocorren a alguns paratges (en especial a Eivissa i Formentera) naturals, però que es faci un concert enmig del camp molestant als veïns (siguin qui siguin els veïns) ens pareix fantàstic. A menos que es consideri que hi ha veïns “molestables” i altres no.
Conclusió, el renou dels altres és producte de la saturació, el que faig jo és molt sobiranista.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente