algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Plan-ET: «M'ha sorprès l'aparició de grups de música molt joves i la veritat és que flipes amb la qualitat que tenen»

Una de les revelacions de l'estiu musical mallorquí ha estat la irrupció de Plan-ET, un compositor i cantant manacorí que fa trap, música electrònica i urbana amb certa dosi de crítica social i que ja ha triomfat en festivals com el 'Treu la Llengua' celebrat a Inca o el 'Mobofest' a Lloret de Vistalegre. L'hem entrevistat per dBalears.

Com va començar aquest projecte musical?

Jo venc de Manacor. Vaig començar fent música electrònica quan tenia 15 anys, m'agradava com quedava, vaig començar a posar-hi veus i també vaig trobar que el resultat em satisfeia. Em miquel de la Mel em va ajudar. Ho vaig anar posant a Spotify i varen tenir molt d'èxit.

Quins referent tens a l'hora de composar i de representar la teva música?

El meu màxim referent és el músic dels Estats Units, Scrillex, també alguns rapers espanyols i qualcun de català.

Quin és le missatge de la teva música?

Les meves lletres parlen d'amor, que és allò més quotidià en les nostres vides. També hi ha crítica social. Moltes vegades escric allò que la base musical me transmet.

I la improvisació quin paper hi juga?

La veritat és que en el directe sí que hi ha molta improvisació, en canvi, composant i quan enregistram els temes n'hi ha molt poca.

La teva trajectòria encara és breu, tot i amb això, quines connexions amb altres música has fet?

Hem fet connexions amb bandes, bàsicament, de Manacor, com Reïna, Da Souza, Jorra, Maria Hein, amb en Miquel Serra encara no, però esper que aviat farem qualque cosa.

Què en penses d'aquesta nova onada de músics que ha sorgit a Mallorca?

M'ha sorprès l'aparició de grups molt joves i la veritat és que flipes amb la qualitat que tenen. Hi ha gent que en sap molt.

Tens previstes moltes actuacions?

La veritat és que després de publicar l'àlbum estan sortint moltes actuacions, tenim molts de concert programats.

Estic molt agraït als programadors per la confiança que demostren i agraït a la gent que ve als concerts i s'ho passa bé i nosaltres, també ens ho passam molt bé.

Quins plans de futur té el Plan-ET?

De moment, publicar un nou disc. De cara a l'estiu que ve. M'agradaria poder anar a tocar a Catalunya. De moment, a la tardor faré un concert a la Casa de Menorca de Barcelona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa dervers d'un any
11 novembre 1707. Les tropes borbòniques …conquerien … Lleida… Els resistents que quedaven foren assassinats ... passaren per les armes pràcticament tota la població masculina. El 1714 només hi havia a Lleida 640 famílies.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente