cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Més de 12.000 joves de les Balears podran beneficiar-se de fins a 400 euros en Bons Culturals

Més de 12.000 joves de les Balears es podran beneficiar dels Bons Cultural Jove del Govern espanyol, un programa que arrancarà el pròxim dilluns, 18 de juliol, el procés d'adhesió per a empreses i entitats culturals. La iniciativa suposarà uns 4,8 milions d'euros d'inversió estatal en les Illes.

Així ho ha assenyalat el ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, en les cartes que ha enviat aquest dijous als consellers de Cultura, delegats del Govern espanyol, al president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), Abel Caballero, i a les principals associacions del sector.

Aquesta és la passa prèvia perquè els joves que compleixen 18 anys durant el 2022 puguin utilitzar aquest bonus, al qual podran accedir, segons el departament, «en unes setmanes» i beneficiar-se del bonus de 400 euros.

«L'objectiu és que l'entrada en l'edat adulta vengui acompanyada d'un impuls perquè gaudeixin i descobreixin activitats culturals, i consolidar així ciutadans i ciutadanes que incorporen la cultura com un hàbit més en la seva vida adulta», assenyala Cultura.

Cada persona beneficiària podrà destinar fins a 200 euros a arts en viu, patrimoni cultural i arts visuals, un màxim de 100 euros a béns culturals en suport físic i uns altres 100 euros al consum digital o en línia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Increïble, fa dervers d'un any
Mai no vaig rebre un ajut en ma vida i ara he de subvencionar immigrants, joves, bancs...
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente