algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

DaBraccio Quartet oferirà un concert al Casal Balaguer de Palma titulat LLUM

DaBraccio Quartet, un quartet de cordes format per joves músics mallorquins oferirà, el divendres 29 de juliol, un concert al Casal Balaguer, titulat LLUM, amb una selecció d'obres que tracten sobre la llum o la seva absència. Serà l'estrena absoluta d'una obra anomenada Light Beam Quartet, composada pel jove i excepcional pianista i compositor saragossà Javier Hombría, qui serà present a l'esdeveniment.

També hi seran presents dos compositors mallorquins d'actualitat, Josep Prohens i Antoni Mairata, les obres dels quals també s'interpretaran en el concert.

DaBraccio Quartet

Formació DaBraccio Quartet és un quartet de cordes d'estructura clàssica (dos violins, una viola i un violoncel), de joves músics formats al Conservatori Superior de les Illes Balears.

L'agrupació va començar el seu recorregut a la ciutat de Palma, l'any 2020 o han fet desenes d'actuacions.

DaBraccio Quartet es planteja com a missió assumir el repte de constituir-se com una agrupació de cambra estable i de llarg recorregut al panorama de la música clàssica de les Illes Balears.

Fins ara, el seu repertori abasta obres de Boccherini, Haydn, Beethoven, Mozart, Dvorak, Hindemith, fins i tot una selecció de música per a cinema i bandes sonores.
Els ntegrants són: Scott Anderson García (violí), Albert Grimalt Oliver (violí), Jordi Romero Salvà (viola) i Joan Fiol Dols (violoncel).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.