cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

[VÍDEO] Maria Muntaner: «La literatura catalana viu un gran moment, especialment la feta a les Balears»

Maria Muntaner, editora responsable de Lleonard Muntaner Editor, és la protagonista de la secció De Cult de l'espai transmèdia Ona dBalears.

Muntaner parla, en primer lloc, del balanç que fan des de Lleonard Muntaner Editor dels més de 25 anys de feina.

Muntaner respon a la qüestió de per què és tan difícil que els llibres editats a Mallorca arribin a tots els territoris del domini lingüístic.

També parla sobre el suport institucional a l'edició de llibres, la necessitat de construir i reforçar xarxes de complicitats entre editorials dels territoris dels Països Catalans.

Finalment, ens explica els plans de futur de l'editorial que dirigeix.

Podeu seguir l'entrevista sencera al següent vídeo:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per elventdelnord, fa dervers d'un any
jo visc a Perpinyà, i procuro comprar literatura feta a les illes, i tinc molts problemes: Molts no són editats en ebook i comprar un llibre , si no el trobo a Amazon, en costa quasi el doble. Aixi que és tindria que potenciar l'ebook ja que les despeses d'enviament són tan cares.
Valoració:3menosmas
Per Pau, fa dervers d'un any
Na Maria es refereix a la creació, als escriptors, a la continuïtat de la literatura catalana a les Balears. Una altra cosa són els lectors i l'abast social d'aquesta literatura. Lamentablement, en aquest sentit caminam cap endarrere com els crancs.
Valoració:8menosmas
Per Segur?, fa dervers d'un any
Ha de ser que sigui en el camp de la literatura, perquè a la resta d'àmbits la presència de la llengua catalana fa pena. Potser aconseguiran que el català sigui apte per a l'entreteniment de les minories cultivades.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente