muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Demanen a les autoritats que facin «tot el possible» per a evitar el tancament de CineCiutat

L'Associació de Productors Audiovisuals de les Illes Balears (APAIB) ha expressat aquest dijous el seu suport a Xarxa Cinema, l'associació que gestiona CineCiutat, i ha demanat a les autoritats públiques fer «tot el possible» per a evitar-ne el tancament.

Així s'ha manifestat l'agrupació mitjançant un comunicat, davant de la possibilitat que l'assemblea de Xarxa Cinema «decideixi el tancament de les sales els propers dies».

Així mateix, ha reclamat a les autoritats públiques que facin tot el possible per a assegurar la continuïtat d'aquest cinema, «un dels pocs en versió original de les Balears, i que afavoreix que els productors i cineastes de les Illes puguin fer les seves estrenes a les sales».

APAIB ha destacat que CineCiutat és el seu «habitual» per a la celebració de festivals i que una gran part dels esdeveniments audiovisuals de Mallorca se celebren allí. «Aquest espai és clau i juga un paper important en el teixit cultural de les Balears pel que lamentam que els problemes econòmics i burocràtics puguin posar en perill la seva continuïtat», han conclòs els productors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per larga vida, fa dervers d'un any
Como todo, tiene que subsistir con su propios recursos. El dinero de los impuestos no está para experimentos. Hay cientos de empresas que cierran incluso con empleados, ya que los ingresos son inferiores a los egresos.
Le deseo larga vida propia.
Valoració:-1menosmas
Per Ramon, fa dervers d'un any
No té mercat.
Això de fer ses pel•lícules subtitulades fa que molta gent se n'afluixi.
Valoració:1menosmas
Per Picodemonte, fa dervers d'un any
subvencions? No
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente