algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

Dansa, teatre i excursions, un tast de l'agenda cultural dels pròxims dies!

Us deixam un recull dels actes culturals i presentacions de la pròxima setmana a les Balears. Del 6 al 12 de maig podeu trobar…

Teatre

'Bodas de sangre', del Projecte Ingenu. Al Teatre Principal de Palma, dissabte 7 i diumenge 8 de maig, a les 20 h. «Respectant les paraules de Lorca, aquest espectacle pretén barrejar la ficció lorquiana amb la seva pròpia vida a partir de documents i escrits que siguin testimonis de moments importants de la biografia del poeta».

'Hamlet .01', de Sergi Belbel. Al Teatre Principal d'Inca, dijous 12 de maig, a les 20 h. «Hamlet, protagonista de la tragèdia més famosa de Shakespeare i d'una de les obres cabdals de la literatura universal, apareix davant les espectadores i espectadors del segle XXI per a explicar, comentar, jugar i disseccionar de manera divertida i gamberra el primer acte de l'obra que duu el seu nom».

Dansa

Darrers dies del festival Palma Dansa 2022, amb espectacles a la plaça Major de Palma, el Born del Molinar, el Teatre del Mar, el Teatre Sans...i molt més!

Presentacions de llibre

'Estimada Mirta' de Maria Escalas. A la Biblioteca El Molinar (Palma), divendres 6 de maig, a les 19 h. «Amors prohibits, la revolta per la llibertat, el remordiment d'un home envellit: una novel·la ambiciosa i apassionant sobre una nissaga de mallorquins establerts a l'Argentina convulsa del segle XX».

'Jueus, conversos i xuetes: una visita pels calls de Palma' de Laura Miró. A 'Estudi General Lul·lià (Palma), divendres 6 de maig, a les 19 h. «El llibre explica el passat jueu, convers i xueta de diversos punts de Palma perquè les persones interessades puguin fer la ruta per llocs emblemàtics de Ciutat».

'El col·leccionista', de Miquel Bezares. Al bar s'Aràbic (Llucmajor), dissabte 7 de maig, a les 12 h. «Trenta-sis relats subtilment connectats que ens conviden a recórrer un itinerari emocional que transita pel desig, la incomprensió, el dol, la culpa, el patiment i el record. És una invitació a reflexionar sobre els processos de creació literària i, especialment, sobre la complexitat de les relacions humanes».

'Pluges de fang' i 'Culleres amb forats', de Lluís Maicas. Al Casal de Cultura d'Inca, dissabte 7 de maig, a les 19.30 h.

'Fuster i els mallorquins, el debat identitari a la Mallorca tardofranquista', d'Antoni Rodríguez. A la seu de l'Obra d'Inca, dijous 12 de maig, a les 19.30 h. «L'obra compara la societat mallorquina i la valenciana durant el franquisme».

Excursió

Excursió a Coanegra, amb l'Obra Cultural Balear de Calvià. El punt de trobada serà a l'ajuntament del municipi, dissabte 7 de maig, a les 9.30 h.

Ruta prehistòrica per Sencelles i Costitx, dirigida per Vicenç Sastre. El punt de trobada serà a l'Observatori de Costitx, diumenge 8 de maig, a les 10 h.

Projecció

'Alcarràs', de Carla Simón. A Manacor Aficine i OCIMAX Maó Aficine, a partir de dia 6 de maig. «Narra la història de la darrera collita de fruita d'una família en una finca d'Alcarràs, al Segrià, abans no s'hi instal·lin plaques solars».

Germania. Silenci trencat'. A Can Gelabert Casal de Cultura (Binissalem), divendres 6 de maig, a les 19 h; i a la Biblioteca Municipal de Sencelles, dijous 12 de maig, a les 20.30 h.

'L'alemany de la botiga de fotos', de Pere Bueno i Juan Pérez. A la sala La Fornal de Manacor, dilluns 9 de maig, a les 20 h, en el marc dels Dilluns de l'Obra de l'OCB de Manacor. «El documental té com a protagonista el fotògraf alemany Leo Frischer, un ciutadà jueu que, juntament amb quatre refugiats més, es va establir a Esporles l'any 1939».

Conferència

'La cara oculta de la cultura popular: màgia, bruixeria i superstició', a càrrec de Rafel Perelló. A Sa Societat (Calvià), divendres 6 de maig, a les 20 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.