nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Va ser una gran festa: concert d'Els Pets i aniversari de dBalears

«Per molts d'anys Diari de Balears!», amb aquestes paraules tancava Lluís Gavaldà el magistral concert d'Els Pets al Teatre Principal de Palma.

Un Teatre Principal que es va omplir fins al 'galliner'. Gent de diverses generacions que personificaven les diverses etapes d'un dels principals grups en actiu de la música en català i que varen gaudir d'una actuació antològica dels Falín Càceres, joan Reig, Lluís Gavaldà i companyia.

El concert va tenir una primera part on les cançons del nou disc, titulat '1963' varen ser les protagonistes i cal ressenyar que la majoria del públic va demostrar que ja coneixia. La segona part va ser apoteòsica: un recorregut pels principals 'hits' de la banda, amb el públic en peu, totalment lliurat a l'espectacle i que va celebrar especialment la cançó 'Bon Dia' i 'Jo vull ser rei', amb mig teatre fent voltar alguna peça de roba al ritme de la música i amb una espectadora que la va ballar des de damunt de l'escenari, en sostenidors.

Aniversari de dBalears

Justament, el primer de maig, Diari de Balears complia 26 anys i aprofitava el magnífic concert d'Els Pets per cloure les celebracions del 25è aniversari.

dbalears ha celebrat amb 25 iniciatives, durant sis mesos, la fita històrica d'arribar al quart de segle d'una capçalera que ja és part de la vida de molta gent.

Primer el grup serra i ara l'Associació Ona Mediterrània, impulsen aquest diari que és la veu de la Mallorca més lliure i digna i que cada dia fa la seva tasca essencial d'informar i analitzar l'actualitat.

Per molts anys de música d'Els Pets i de dBalears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per cristina, fa dervers d'un any
Va ser un gran concert. I un retrobament amb molta gent. Enhorabona i molts d'anys a dBalears
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente