algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
13°

L'Atlàntida Mallorca Film Fest atorgarà un premi de 15.000 euros per a projectes audiovisuals de joves creadors

L'Atlàntida Mallorca Film Fest atorgarà un premi de 15.000 euros al qual optaran fins a sis creacions audiovisuals en fase de postproducció d'autors d'entre 18 i 35 anys, que seleccionarà el festival a través de l'Atlàntida Mallorca Talent Lab WIP (AMTL).

Així ho ha anunciat l'organització del festival de cinema a través d'un comunicat, amb el qual espera crear un espai on els joves creadors «podran impulsar la promoció dels seus projectes audiovisuals i obtenir suports en la distribució estatal i internacional».

L'AMTL seleccionarà un màxim de sis projectes en fase de postproducció, que optaran a un premi de 15.000 euros en concepte de compra anticipada de drets.

D'aquesta manera, els creadors podran mostrar les seves obres en el marc de l'Atlàntida Mallorca Film Fest, creat per la plataforma Filmin, que alhora compta amb el suport de 'Media Europa Creativa Catalunya' i la col·laboració del 'Festival de cinema europeu de Sevilla', 'Festival Internacional de Cinema de Gijón' i el 'Festival de Cinema d'Albacete' (Abycine).

Els projectes seleccionats participaran en l'Atlàntida Mallorca Talent Lab Wip, que se celebrarà els dies 27 i 28 de juliol a Mallorca. Durant aquest temps, els productors comptaran amb un tutor que els orientarà en la preparació de les presentacions davant els representants de la indústria, com productors, distribuïdors, exhibidors o fons d'ajuda.

A més, tendran sessions 'one on one' am b els professionals del sector i rebran formació específica. L'objectiu és que «els projectes presentats puguin aconseguir distribució i ser exhibits en públic».

La inscripció de projectes en l'AMTL podrà fer-se des del primer de maig fins al primer de juny de 2022. L'anunci dels projectes seleccionats es donarà a conèixer el 17 de juny, mentre que el premi AMTL Wip es comunicarà quan acabin els esdeveniments d'indústria d'Atlàntida Mallorca Film Fest.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.