algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El cicle d'acció poètica 'Versud' amplia els seus escenaris a llocs com Raixa, s'Estelella, Mondragó i Cabrera

Aquest dijous, 21 d'abril, s'ha presentat la nova edició 2022 del cicle d'acció poètica 'Versud', de la Fundació Mallorca Literària. «Enguany, s'amplien els escenaris de Versud i, a més de Santanyí, Felanitx, Campos i Son Macià, aprofitant l'avinentesa de l'Any Costa i Llobera, portarem versos a Pollença, Raixa i Binissalem i als espais naturals de s'Estelella, Mondragó i Cabrera», ha explicat la directora insular de Cultura, Maria Pastor.

Aquest cicle, que es farà del 30 d'abril al 4 de juny, vol convidar els agents culturals de tot Mallorca a crear un programa d'activitats per activar i escampar una autèntica primavera literària durant els mesos de maig i juny. Així com vol plantejar una renovació de llenguatges poètics i descobriments de la plàstica de la paraula.

També, vol crear cada vegada més sinergies i, per això, col·laborarà amb l'Obra Cultural Balear de Campos, el cicle Campos és Poesia, l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana i diferents ajuntaments. El programa començarà amb un concert de Mar Grimalt i Biel Carbonell a la ferreria de Son Macià, dia primer de maig, amb el títol 'Mots d'enclusa'; la cantautora interpretarà temes propis i poemes de Miquel Bauçà, Damià Huguet i Blai Bonet relacionats amb la feina.

La trobada poètica que es fa com a colofó del cicle tendrà un marcat accent gallec, amb els poetes Antón Lopo, Nuria Vil i Jesús Castro, que combinaran els seus versos amb els de les poetes mallorquines Laia Malo i Antonina Canyelles. També hi haurà present la veterana poeta gallega Luz Fandiño a través del documental 'A poeta analfabeta'. Finalment, les cançons del basc Amorante posaran punt final a la trobada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.