nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

30 llibreries del Gremi de Llibreters de Mallorca treuran els llibres als carrers de Palma

Els llibres surten als carrers de Palma per Sant Jordi. Dissabte, 23 d’abril, de 9 del matí a 9 de vespre, fins a 30 llibreries associades al Gremi de Llibreters de Mallorca muntaran la seva paradeta al llarg de 10 carrers i places de la ciutat. La festa dels llibres es completarà amb quasi 200 signatures de llibres per part dels seus autors. Aquesta edició de Sant Jordi a Palma compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de Palma i el suport del Govern.

Aquest dimecres han presentat les activitats les institucions implicades. De part del Consell de Mallorca, la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el director insular de política lingüística, Lluís Segura; de part de l’Ajuntament de Palma, el tinent de batle de l’àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, i el tinent de batle, responsable de l’àrea de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera; de part del Govern, el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company; i de part del Gremi de Llibreters de Mallorca, el seu president, Àlex Volney, a qui han acompanyat llibreters associats.

Per al dia de Sant Jordi, els llibreters s’han distribuït entre 10 ubicacions diferents de Palma, amb l’objectiu de que la gent pugui mirar els llibres i comprar amb distància i tranquil·litat. Les parades obriran a les 9 del matí fins a les 21 hores i es repartiran entre Passeig del Born, La Rambla, Plaça Cort, Plaça del Marquès del Palmer, Plaça Major, Verge de la Salut, Sant Miquel, Plaça Porta Pintada, Plaça d’Espanya i el carrer Blanquerna.
La majoria de les llibreries participants han organitzat signatures a la seva parada i algunes a la llibreria. En total, sumen quasi 200 signatures.

A més, des de dijous 21 fins a diumenge 24 d’abril, les llibreries participants i les agremiades oferiran un 10 per cent de descompte, per a facilitar les compres segures i animar els lectors a celebrar el Dia Mundial del Llibre, descobrint, regalant i regalant-se llibres.

Llibreries participants:

1. Abacus
2. Come in Palma
3. Curolletes
4. El Corte Inglés
5. Es Raconet
6. Espai Caramulls
7. FNAC
8. Gotham Còmics
9. Ínsula Literaria
10. La Biblioteca de Babel
11.La Casa del Libro
12.La Librera del Savoy
13.La Salina
14.Literanta
15.Libreria Agapea
16.Little Rata
17.Llibreria Baobab
18.Llibreria Campus
19.Llibreria Drac Màgic 20.
Llibreria Embat
21.Llibreria Finis Africae
22.Llibreria Lluna
23.Llibreria Quart Creixent
24.Llibres Lila i els contes
25.Llibres Colom
26.Llibres Ramon Llull
27.Metropolis
28.Quars Llibres
29.Rata Corner
30.Univers del còmic

Llibreries segons ubicacions:

  • Passeig d’es Born: La librera del Savoy
  • La Rambla: El Corte Inglés; La Salina
  • Plaça Cort: Literanta
  • Plaça del Marquès del Palmer: Rata Corner; La Casa del Libro; FNAC
  • Plaça Major: Abacus; Llibreria Drac Màgic; Gotham Còmics; Llibreria Baobab; Llibreria Lluna; Quars Llibres; Llibreria Quart Creixent; Univers del còmic
  • Carrer Verge de la Salut: La Biblioteca de Babel
  • Carrer Sant Miquel: Llibres Colom; Llibreria Finis Africae; Llibreria Embat; Llibreria Agapea
  • Porta Pintada: Curolletes; Come in Palma; Espai Caramulls; Lila i els contes
  • Plaça Espanya / Porta Pintada: Llibreria Campus; Es Raconet
  • Plaça Espanya: Ínsula Literaria; Llibres Ramon Llull; Metropolis
  • Carrer Blanquerna: Little Rata

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.