algo de nubes
  • Màx: 19.17°
  • Mín: 9.02°
19°

Mon Joan Tiquat o Roger Mas, un tast de l'agenda cultural dels pròxims dies!

Us deixam un recull dels actes culturals i presentacions de la pròxima setmana a les Balears. Del 15 al 21 d'abril podeu trobar...

Teatre

'El Porc', de Raymond Cousse. Al Teatre Principal de Palma, els dies 15 i 16 d'abril. «L'obra és un monòleg teatral en el qual un porc ens explica en primera persona com és la seva vida, la seva infantesa al camp, la relació amb el porquer i els records que té dels seus pares i germans. Ell té clar que el seu únic objectiu a la vida és servir d'aliment als humans i que el seu sacrifici és la base de la seva existència».

'', de la Companyia Xampatito Pato. Al Teatre Principal d'Inca, dilluns 18 d'abril, a les 19 h. «Un personatge obsessiu, quadriculat i meticulós. Un ésser únic en la seva espècie envoltat d'un sense fi de caixes que escapen al seu control i amb les quals juga per donar forma al seu món».

Concerts

Ovella negra. Al Teatre Principal de Palma, dissabte 16 d'abril, a les 20 h. «Una fusió de la nostra música tradicional i el jazz. Balladores i balladors completen l'espectacle aportant moviment als dos estils, entreteixint els balls propis amb el lindy hop».

Mon Joan Tiquat. Al Teatre del Mar, diumenge 17 d'abril, a les 19 h. «Sobre l'escenari un únic músic rodejat de més de deu instruments està llest per compartir les seves idees. Un concert parateatral sobre el seu primer disc 'Es temps i sa llavor'».

Roger Mas. Al Teatre Municipal Xesc Forteza (Palma), dijous 21 d'abril, a les 20 h. En el marc del festival Barnasants.

Presentacions de llibre

'Reinventar-nos per ser un (nou) país', de Nel Martí. A la Llibreria Sa Catòlica (Maó), dijous 21 d'abril, a les 19 h. «El Congrés de Cultura Catalana celebrat a Menorca i a la resta dels Països Catalans entre 1975 i 1977 suposà un esdeveniment de gran simbolisme perquè la catalanitat, des de la realitat de cada territori, fos present en la configuració d'uns nous països».

'Llibertat, amnistia, estatut d'autonomia' de Miquel Rosselló. A Sa Societat (Calvià), dijous 21 d'abril, a les 20 h. «Un segon lliurament que abasta el període comprès entre l'atemptat contra Luis Carrero Blanco, el desembre del 1973, i les eleccions del 15 de juny del 1977».

'Pac qui deu', d'Antoni Rodríguez, i 'Un estat de la qüestió', de Maria Margalida Perelló. A la Casa de Cultura de Campanet, dijous 21 d'abril, a les 20 h. Presentacions emmarcades en el cicle de literatura i història 'La memòria necessària'.

Conferència

Taller i conferència de dret antidiscriminatori i justícia tranformadora, a càrrec del jurista i activista LGTBI+ Miquel Rosselló. A Can Bum (Pollença), dissabte 16 d'abril, a les 18 h. «Què fer davant una discriminació LGTBI-fòbica? Com actuar davant l'odi? El dret és interseccional?».

'Una societat derrotada. La reconstrucció i les seves dificultats', a càrrec de Miguel J. Deyà Bauzà. A l'Arxiu del Regne de Mallorca, dimarts 19 d'abril, a les 19 h. Emmarcada en el cicle de conferències Les Germanies 1521-1523, Deyà exposarà com «l'impacte demogràfic fou molt gros, tal com reconegueren els vencedors. Victòria/derrota i reconstrucció són mots inseparables».

Projecció

Projecció de l'entrevista de Judith Butler en el marc de 'Debats i Combats'. A l'Ateneu Popular l'Elèctrica (Palma), diumenge 17 d'abril, a les 18 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.