lluvia ligera
  • Màx: 30°
  • Mín: 24°
26°

La Fundació ACA organitza 'Mots a taula', un maridatge entre la poesia i la gastronomia

L'Aula de Gastronomia de la Fundació Musical ACA acollirà el proper cap de setmana, dia 9 i 10 d'abril a les 19.30 hores, una cita ben especial. Es tracta de la iniciativa 'Mots a taula', una trobada que cerca maridar la poesia amb la gastronomia.

Aquesta proposta poètica està coordinada per Aina Ferrer, amb l'acompanyament de les deïdores, Maria del Mar Frontera, Maria Crespí, Àngels Cardona, Maria Teresa Canyelles i Maria Esperança Cantallops.

Es llegiran poemes relacionats amb el menjar en una trobada on s'estimularà el paladar i la sensibilitat poètica. En acabar hi haurà un refrigeri. Citant uns versos de Maria Mercè Marçal, «Perquè avui feia el seu ple/ la lluna se'ns posa a taula».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.