cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Torna el Festival de Cultura Clàssica aquest mes d’abril

196975

Aquest dissabte, 2 d’abril, torna el Festival de Cultura Clàssica, organitzat per l’associació Maremagnum Balears i el Consell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma. L’eix conductor d’aquesta edició, la qual s’allargarà fins dia 30, és «La dona a l’antiguitat a Grècia i a Roma».

L’objectiu del festival és difondre la cultura clàssica i acostar-la a la ciutadania. Enguany el programa inclou tot un seguit propostes tant a la Part Forana com a Palma; la Misericòrdia es reconvertirà en un fòrum clàssic i s’omplirà de conferències, recreacions històriques o contacontes. A més a més, es podran visitar alguns dels jaciments més emblemàtics de l’època.

El programa d’activitats previstes a la Misericòrdia inclou quatre conferències, quinze tallers de recreació històrica, una mostra gastronòmica, una mostra de teatre clàssic, dos contacontes i dos espectacles de recreació històrica. D’altra banda, a la Part Forana s’han previst set rutes o visites guiades a Alcúdia, Montuïri, Manacor, Pollença, Sencelles i Costitx.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.