nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Oliva Trencada presenta al Barnasants nou disc, 'Cel d'horabaixa', en què musica poemes de Maria Antònia Salvà

196877

Oliva Trencada forma part de la programació de la 4a edició a Mallorca del festival de cançó d’autor Barnasants. L’artista torna als escenaris amb el seu nou treball Cel d’horabaixa (Nova Editorial Moll, 2022), que presentarà en directe el proper dissabte 2 d’abril, a la Casa del Poble d’Esporles, a les 20.00 h.

Joan Miquel Oliver serà el convidat especial del concert que estrenarà Oliva Trencada. A més, també formaran part de la banda Cecília Gímenez (La Fada Despistada o Romeo), Michael Mesquida i Miquel Perelló (banda de Miquel Serra).

Cel d’horabaixa (Nova Editorial Moll, 2022) és un llibre-disc que conté 12 poemes de Maria Antònia Salvà, escriptora de l’Escola Mallorquina. La música d’aquest disc pren el so de la Mallorca Màgica, que pretén evocar el misteri, la màgia i la natura, a partir d’una sonoritat mediterrània que distancia Mallorca del continent. Cada poema està il·lustrat amb pintures fresques, màgiques i innocents de Marina Ferrer (6 anys) i Júlia Ferrer (3 anys).

Aquest darrer projecte d’Oliva Trencada, amb composició musical de Pep Toni Ferrer, compta amb una extensa col·laboració de músics mallorquins. S’hi poden sentir les veus de Cecília Giménez (La Fada Despistada), Lluís Cabot (Da Souza), Joana Gomila (Folk Souvenir), Joan Miquel Oliver (Antònia Font), Carme Vives (Reïna), Roger Pistola (Pistola), Miquel Serra, Jorra Santiago (Jorra i Gomorra), Jaume Negre (Negrei3colors), Sofia Massutí (Escorpio) i Xisco Vargas (NeitWeight). Cada un d’ells ha interpretat una cançó, amb les bases rítmiques de Miquel Perelló i Michael Mesquida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.