algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

El 24è Festival Internacional de Teatre de Teresetes se celebrarà al maig

El Festival Internacional de Teatre de Teresetes està preparant la festa anual d’espectacles de teresetes, objectes, ombres i arts associades que omple Mallorca cada primavera. Enguany se celebrarà del 16 al 22 de maig 2022.

La imatge d’aquesta edició ve de la mà de l’artista Ironna Von Dask qui ha dissenyat el cartell reclam d’una edició que retorna als teatres i espais habituals de Palma (Teatre Principal de Palma, Teatres Municipals de Palma, pati de la Misericòrdia del Consell de Mallorca i Teatre Sans) i a una xarxa de 17 municipis de l’illa que acolliran una programació variada configurada per companyies professionals de reputada trajectòria provinents de Canadà, Eslovàquia, França, República Txeca, Aragó, Catalunya i Mallorca.

La formació professional aquest 2022 serà 'Ombres, reflexos i altres semblants' centrada en la tècnica de les ombres i serà impartida per l’artista Sylvia Kuchinow, escenògrafa i il·luminadora de llarga trajectòria, guanyadora del Premi Butaca 2021 per la il·luminació de l’obra 'Jo canto i la muntanya balla'. Aquest taller intensiu ja té les inscripcions obertes i es desenvoluparà al Teatre Catalina Valls els dies 16, 17, 18 i 19 de maig.

Aviat es donarà a conèixer la programació detallada, així com les activitats paral·leles i professionals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.