algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Ferran Pizà ret homenatge a la indústria del calçat d’Inca amb l'exposició 'L'altra pell'

L’Ajuntament d’Inca ha inaugurat, aquest diumenge, l’exposició 'L'altra pell' de l’artista mallorquí Ferran Pizà. La mostra, instal·lada a Sa Quartera Centre d’Art, és un reconeixement a totes aquelles persones anònimes i emprenedores que des del taller artesanal i les fàbriques industrials feren, fan i faran que el gremi dels sabaters sigui un orgull i referent per a tots els inquers.

«Acollim amb molta il·lusió aquesta exposició de Ferran Pizà, en un espai tan emblemàtic d’Inca com és Sa Quartera Centre d’Art. Parlar d’aquest artista és parlar d'una llarga trajectòria i una evolució constant, i prova d'això n'és aquest conjunt de peces, creades per retre homenatge a la història d'Inca i especialment al seu passat recent en la indústria del calçat», explica la regidora de Cultura, Alice Weber.

Així doncs, el pintor pobler pretén sorprendre amb aquesta darrera col·lecció de teles i endinsar a l’espectador en un suggerent món de la bellesa de la història del calçat. A més, a més, amb les seves peces Pizà convida a contemplar, amb la mirada profunda, a sentir l’alè que evoca l’ànima de la sabata.

En aquest sentit, Weber destaca que «des del seu complex imaginari de formes i volums, Ferran ens convida, com si es tractàs d'un joc, a endinsar-nos en un cosmos identitari on la pintura matèrica i l'objet trouvé propicien un diàleg ple d'ironies i divertiments amb el públic».

Ferran Pizà, nascut a sa Pobla l’any 1955, disposa d’una llarga trajectòria en el món de la pintura i l’art i ha participat de nombroses exposicions, tant a les Illes Balears com a l’àmbit internacional. 'L'altra pell' romandrà oberta fins el 28 de maig i es podrà visitar dilluns i dimecres de 16 a 20.30 hores; dimarts i divendres de 15 a 20.30 hores; dijous de 10 a 13 hores i de 15 a 20.30 hores; i dissabtes de 10 a 13 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.