algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

La ficció d’IB3 arriba als EUA i al Canadà

196761

Treufoc i Gàbia, produïdes per IB3, s’acaben d’estrenar en exclusiva als Estats Units i al Canadà a través de la plataforma americana MHZ.

Treufoc, amb el títol en anglès Spitfire, és el primer thriller d’IB3. Es va estrenar l’any 2017 i té tres temporades de deu episodis disponibles a la carta a l'Estat espanyol, a YouTube i Filmin. La sèrie va guanyar el premi Pello Sarasola de FORTA al millor programa autonòmic l’any 2018.

Gàbia, amb el títol en anglès Operation Cage, és una minisèrie de ficció d’IB3 de dos episodis inspirada en els fets reals del darrer atemptat de la banda terrorista ETA en territori de l'Estat espanyol l’estiu de 2009 a Palmanova. Està dirigida pel cineasta –tres vegades nominat als Goya– Marcos Cabotà. Es va estrenar a IB3 Televisió l’any 2018, a sales de cinema de tot l'Estat l’any 2019 i al canal de televisió per cable de cobertura nacional DARK l’any 2021.

Aquesta arribada al continent americà va de la mà de les distribuïdores internacionals de televisió Federation i Videoplugger. MHZ és una plataforma de pagament de titularitat pública especialitzada en continguts televisius internacionals de parla no anglesa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.